2024. 20. 04. vārda dienas:

Mirta, Ziedīte

Salas sākumskola ❯

Uzņemam ciemos Pierīgas PII

06.11.2019 19:46

Babītes novada pašvaldības Salas sākumskola š.g. 6.novembrī aicināja pie sevis Pierīgas PII pirmskolas skolotājus uz pieredzes gūšanas un apmaiņas pasākumu – āra nodarbību vērošanu. Starppriekšmetu saikne nodarbībās – sports un mūzika.

Priecājāmies par lielo interesi un laipni savās mājās uzņēmām 12 pirmsskolas pedagogus no Pierīgas pirmsskolas iestādēm, kā arī – ar savu apciemojumu mūs pagodināja Pierīgas Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes priekšnieks Oļģerts Lejnieks.

Dienas kārtībā vispirms iepazīstinājām kolēģus ar izglītības iestādi un tās darbības principiem, kam sekoja āra nodarbību vērošana trīs pakāpju vecuma grupās. Lepojamies ar saviem PI grupu pedagogiem, mūzikas skolotāju un sporta skolotāju, kā arī pirmsskolas izglītības grupu skolotāju palīgiem, kuri darbu veica godam un demonstrēja ciemiņiem patiesi aizraujošas, interesantas un izzinošas nodarbības katrā vecuma grupā. Pēc nodarbībām veltījām laiku iestādes telpu apskatei, ejot ekskursijā pa grupiņu un skolas telpām, kā arī kopīgi dalījāmies pieredzē – noritēja interesanta diskusija par pirmsskolai aktuālām tēmām – tautisko tradīciju kopšanu, modernās pasaules tendencēm, efektivitātes uzlabošanai komunikācijā ar vecākiem, kā arī ar praktiskiem jautājumiem ikdienas darbā. Uz interesentu jautājumiem atbildes sniedza ne tikai Salas sākumskolas vadība, bet arī sporta skolotāja Ginta Šenfelde un mūzikas skolotāja Līga Miķelsone.

Sirsnīgs paldies Pierīgas PII kolēģiem par interesi un dalību šajā pieredzes apmaiņas pasākumā. Ļoti ceram uz tikpat vērtīgām tikšanās reizēm arī turpmāk!

 

Pasākuma galeriju skatīt šeit.

Sagatavoja:
A. Vanaga
Direktores vietniece audzināšanas jomā

Pēdējais atjaunošanas datums: 06/11/2019 19:56
atpakaļ