2024. 18. 05. vārda dienas:

Ēriks, Inese, Inesis

Salas sākumskola ❯

Skolotāju diena 2020

02.10.2020 13:04

Šodien skolotāju diena! Suminām mūsu mīļās audzinātājas!

Vaicājām pedagogiem, kas viņus darbā padara laimīgus? Un – kurš brīdis dienas ritumā ir pats patīkamākais?

“Mani padara laimīgu bērnu smaids. Visvairāk patīk brīdis, kad veras durvis un bērns smaidīdams ienāk grupiņā”, tā pirmsskolas izglītības grupas “ABC” skolotāja Astra.
Skolotāja Agrita: “Darbs man sagādā prieku, jo varu radoši izpausties, kā arī ir gandarījums par paveikto. Jo, piemēram, ir brīži, kad bērnam ko stāsti, māci un liekas – tā ir neiespējamā misija! Bet tad notiek brīnums! Un viņš var to izdarīt! ❤️
Arī vecāku novērtējums par paveikto sniedz lielu prieku😍
Brīdis, kurš vislabāk patīk darba ikdienā ir laikam pats rīts, kad sagaidu bērnus un nav vēl sācies tas trakais skrējiens. Protams, arī kafijas pauzei nav ne vainas, jo tad mēs visas trīs varam pārspriest darāmo, ģenerējam idejas – ko un kā darīsim, un tādejādi rodas kopības sajūta savā komandā!”

PI grupas “Kāpēcīši/Montessori” skolotāja Mārīte: “Laimīgu mani padara apkārt mazie, vienmēr smaidīgie un priecīgi bērniņi, viņu prieks acīs vienmēr mirgo. Visi brīži man patīk manā darba dienā, jo darbs ar bērniem rada prieku un siltumu sirdī.” Bet skolotāja Egija: “Kad atnāku uz darbu un bērni smaidīdami skrien pretī un mani samīļo, sniedz patiešām laimes sajūtu. Bet ļoti novērtēju arī diendusas laiku, jo tad var uz brīdi izbaudīt klusumu.”

Savukārt, pirmsskolas izglītības grupas “Ķipari” audzinātājām Ilonai, Mairitai un Valentīnai, auklītei Annai vissirsnīgākos sveicienus un laba vēlējumus Skolotāju dienā sūta Ķiparu mammas un tēti:

“Kam bij prieki, kam bij prieki,
Ķipariņiem tiem bij prieki,
Katru dienu lielu smaidu,
Viņus audzinātājas gaida!

Vēlamies pateikties mūsu mīļajām ķipariņu “mammām” – Ilonai, Valentīnai, Mairitai un Annai par mīlestību pret savu darbu!
Par rūpēm, uzmanību, zināšanām un sirds siltumu, kuru viņas dod katram bērnam! Kā arī par drošības un miera sajūtu mums vecākiem, jo katru dienu varam nesatraukties un atstāt savus bērnus drošās un, galvenais, mīlošās rokās!

Mīļās audzinātājas, novēlam Jums arī turpmāk saglabāt enerģiju, pacietību un mīlestību darot ne vienmēr to vieglāko darbiņu! Liels un sirsnīgs PALDIES no “Ķiparu” grupiņas vecākiem!”

Pēdējais atjaunošanas datums: 02/10/2020 13:05
atpakaļ