2024. 05. 05. vārda dienas:

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Salas sākumskola ❯

Ziemassvētki pirmsskolā

05.01.2021 14:20
Pa ceļu ceļiem, pa taku takām, Ziemassvētki nāk…
Pie Ķipariem atnācis bija pats Ziemassvētku vecītis – kopā muzicēja, dziedāja, Ziemassvētku smaržas baudīja un saņēma tik kārotās balvas – Ziemassvētku dāvanas. Mazie Ķipari ir patiešām paaugušies – droši un darbīgi, nepavisam ne bailīgi – visi čakli darbojās, piedalījās un no Ziemassvētku vecīša nekautrējās.
Ziemassvētki Kāpēcīšos bija pārsteigumiem bagāta diena: vecītis bija atsūtījis ne tikai video sveicienu, bet arī atsūtījis vēstules ar norādēm, kur meklēt dāvanu maisu. Vispirms bija jāpadara Ziemassvētku darbiņi: radoši, mākslinieciski, gardi un cukuroti – lai visi pelnīti varētu tikt pie kārotajām dāvanām! Ļoti jautrs, interesants un piedzīvojumiem bagāts pasākums. Vecākiem nosūtītas fotogrāfijas no pasākuma.
ABC rīts sākās ar piparkūku cepšanu, kam sekoja pastaiga un aktivitātes svaigā gaisā. Tad visi priecājās par Ziemassvētku vecīša atstāto pārsteigumu un skatījās viņa video sveicienu. Pēc pusdienām visi ķērās pie Vecīša atstātās mīklas atrisināšanas – lai rezultātā tiktu pie paslēptā dāvanu maisa! Cik neviltots un priecīgs brīdis, kad maiss atradās turpat, kāpņu telpā! Skaisti dzejolīši, no sirds centīgi iegaumēti un kā balva – katram jauna miega manta! To tik vajadzēja redzēt un dzirdēt, kā notika dāvanu at-saiņošana – to visi darīja reizē un ar tik lielu troksni, ka nešaubāmies, ka Vecītis pat Ziemeļpolā to sadzirdētu! Pēc diendusas turpinājās svētki – Ziemassvētku kino skatīšanās un pašcepto piparkūku graušana. Cik jauks dienas noslēgums!
Pēdējais atjaunošanas datums: 05/01/2021 14:23
atpakaļ