2024. 29. 04. vārda dienas:

Laine, Raimonds, Vilnis

Salas sākumskola ❯

Labo darbu nedēļa

06.10.2021 10:14
Labo darbu nedēļa pirmsskolā:
ABC grupa ķērās vērsim pie ragiem pirmie un čakli strādāja izglītības iestādes pagalmā. Grāba lapas, slaucīja celiņus. Kāds pieteicās palīgos auklītei – tīrīja putekļus no palodzēm. Prieks pašiem par paveikto!
Ķipariņi vispirms ķērās pie tuvākās apkārtnes un, palīdzot auklītei Annai, sakopa savu grupiņas telpu, vienlaikus apgūstot praktiskās iemaņas mājsaimniecībā.
Redzot, cik daudz darba ir sētniecei, ka pat ABC grupiņas bērni un skolotājas palīdzēja, Kāpēcīši saprata, ka arī viņiem ir jādodas talkā. Sākumā gan jāteic, ka acis darba izbijās, bet tiklīdz ķērās pie grābekļiem un slotām, darbi veicās pavisam raiti! Labo darbu nedēļā nu arī “Kāpēcīšu/Montessori” grupai jau ir viens labs darbiņš “kabatā”.
Šonedēļ labo darbu ietvaros, veicinot palīdzēšanas kultūru un brīvprātīgā darba vērtību kopienā – aicinām audzēkņus paveikt ko nelielu, bet sirsnīgu! ❤️
Labos darbus turpina ABC grupa, sakārtojot grupas telpu, un šķirojot, pārskatot, grupējot lietas, mantas un materiālus. Citu dienu visi ķērās pie vēl viena būtiska darbiņa – kopīgi ievāca dabas materiālus – tie noderēs mācību nodarbībās.
Labs darbs, kas padarīts!🙏🏻
#labodarbunedela
Pēdējais atjaunošanas datums: 07/10/2021 07:58
atpakaļ