2024. 15. 05. vārda dienas:

Airita, Arita, Sofija, Taiga

Salas sākumskola ❯

Janvāris pirmsskolā

21.02.2022 13:23

Otrais semestris pirmsskolas grupās:

ABC grupā iesācies ar aktīvu ziemas prieku baudīšanu, sniegavīru celšanu un pikošanos. Apgūtas arī jaunas digitālās prasmes, rakstot burtus un ciparus planšetēs. Daudz sportots, jo pienācis taču aktīvais, olimpiskais februāris! Kā nu bez muzicēšanas, jautras kopābūšanas un janvāra jubilāru un gaviļnieku sveikšanas!

“Ķipariem” janvāris pagājis aktīvi, radoši un izzinoši! Tika ne tikai eksperimentēts ar balto sniedziņu, bet arī zīmēts sniegā, pilnveidotas zināšanas par formām un figūrām, aktīvi strādāts ar dažādiem monterssori materiāliem, muzicēts, spēlēts un dziedāts! No sniega gatavotas formiņas, šķiroti “atkritumi”, liktas puzzles un trenēta roku un pirkstu sīkā motorika. Ķipari priecājas par jaunatklājumiem, piedzīvojumiem, balto sniegu un ziemas priekiem!

“Kāpēcīšu/Montessori” grupiņa janvāra mēnesā tēmas “Radi pats!” ietvaros radīja zili-zaļus brīnumus! Daudz eksperimentēja un izzināja dažādu vielu īpašības. Neizpalika arī ziemas prieku baudīšana un janvāra mēneša jubilāru sveikšana. Februārī sekosim līdzi Olimpiskajām spēlēm – kā kāpēcīšiem veicies – to uzzināsiet vēlāk!

Pēdējais atjaunošanas datums: 21/02/2022 13:23
atpakaļ