2024. 29. 04. vārda dienas:

Laine, Raimonds, Vilnis

Salas sākumskola ❯

Septembris pirmsskolā

30.09.2023 10:25

Jaunais mācību gads ABC ir uzsākts – priecīgs, izzinošs un aktīvs. Tika sumināti septembra jubilāri, ar lielu nepacietību gaidīts un sagaidīts arī pirmais baseina apmeklējums. Un, kā tad septembris bez  Miķeļdienas gadatirgus?! Tāpēc pašā septembra noslēgumā ābečnieki mainījās ar dārzā izaudzēto, izspēlēja jautru rotaļu, atcerējās ticējumus un priecājās par silto sauli.

Arī Kāpēcīšos septembris noritēja ļoti darbīgi. Tika iepazīta grupiņa un jaunie draugi. Bija daudz darbošanās kā grupiņā, tā arī āra vidē, kur kāpēcīši iejutās dabas detektīvu lomā. Protams, neiztika arī bez jubilāru sumināšanas. Bet, kā liels piedzīvojums, kas tika gaidīts ar lielu nepacietību, bija Miķeļdienas gadatirgus, kur kopā ar ABC grupu notika mainīšanās ar dažadiem rudens labumiem.

Bet septembris kā pilnīgi jauns sākums bija Ķiparu grupiņai. Viņiem šis bija adaptācijas laiks, lai iepazītos ar savām skolotājām, grupiņu un jaunajiem spēļu biedriem. Tika pilnveidotas dažādas prasmes, iepazīti mūzikas instrumenti un apgūtas jaunas iemaņas, īsi sakot, labi pavadīts laiks kopā.
 
                   *   
Pēdējais atjaunošanas datums: 30/09/2023 10:25
atpakaļ