2024. 29. 04. vārda dienas:

Laine, Raimonds, Vilnis

Salas sākumskola ❯

Oktobris un Helovīni 2023

01.11.2023 19:46

Oktobris ABC grupā tika pavadīts rudenīgi izzinošs. Grupiņas audzēkņi un skolotājas priecājās par iespēju baudīt silto rudens saulīti, tika gaidītas krāšņās rudens lapas, un, protams, ļoti, ļoti gaidīts bija Helovīns! Helovīns ABC aizritēja šausmīgi superīgi. Tika spēlētas dažādas spēles un izdejotas spoku dejas, garšotas vampīru pumpas un dzertas sikspārņu asinis… mmmmm.. cik gardi! Vai neskan šausmīgi labi?! Bet neuztraucieties, šausmas tika kontrolētas. 🙂  Skolotājas sūta mīļu paldies visiem vecākiem par iesaistīšanos ķirbju izstādē! Pasakaini skaisti darbi!!!

Bet Kāpēcīši oktobra mēnesī izzināja tēmu “Ejam dabā!”. Daudz darbojās āra vidē – lasīja dabas materiālus radošajiem darbiņiem, gatavoja mandalas un piedalījās arī citās āra aktivitātēs. Protams, neizpalika arī jubilāru sveikšana. Visu mēnesi ar lielu nepacietību Kāpēcīši gaidīja Helovīnu ballīti, kurā izpriecājās, piedalījās radošajās darbnīcās, aplūkoja ķirbju izstādi, iejutās burvju lomās un izdejojās. Arī Kāpēcīši vēlas teikt lielu paldies vecākiem par atsaucību un skaistajiem ķirbīšiem, kurus palīdzējāt sarūpēt.

Ķipariņi oktobrī sportoja, muzicēja un caur aktīvām nodarbēm turpināja izzināt pasauli. Un arī pie viņiem bija atnākuši Helovīni – ar maskām un ķirbjiem.

 

Pēdējais atjaunošanas datums: 01/11/2023 19:46
atpakaļ