2024. 18. 10. vārda dienas:

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Salas sākumskola ❯

Septembris 2024

02.10.2024 19:25

Mazajiem Ķipariem septembris bija adaptācijas mēnesis, kurā mācījās draudzēties, iepazina jaunos draugos un arī grupiņas noteikumus, darbojās ar dažādiem materiāliem un gāja rotaļās.

Septembra mēnesī arī “Kāpēcīši” iepazinās ar grupas telpām un saviem grupas biedriem, iesaistoties dažādās rotaļās un uzdevumos. Tāpat arī apguva ciparu 1 un burtiņus A un Ā. Svinēja un sveica Milēnu dzimšanas dienā! Bērni darbojās ar pupām un zirņiem, rotāja savu vārdu pirmos burtus, pētīja tuvējās apkārtnes augus, mācījās izprast savas emocijas un mācījās sadarboties. Un mēneša noslēgumā gatavojās Miķeļdienai.

Bet ABC grupas bērni mācījās ritmizēt ar plaukstām un mūzikas instrumentiem, apguva burtus un lasītprasmi gan digitāli, gan rakstot ar roku. Ābečnieki paspēja paviesoties arī Dabas muzejā, kur klausījās interesantajā gida stāstījumā par Latvijas meža dzīvniekiem. 🐰🦊🐻 30.septembrī, svinot rudens saulgriežus Miķeļdienu, ABC un Kāpēcīši piedalījās Rudens tirgū – mītavās. Bērni mija augļus un dārzeņus, minēja latviešu tautas mīklas.

 

Pēdējais atjaunošanas datums: 02/10/2024 19:25
atpakaļ