Projekts labākai nākotnei!

18.10.2017 06:47

Priecājamies paziņot, ka Babītes novada pašvaldības Salas sākumskola ir pabeigusi teritorijas labiekārtošanas projekta izstrādi un saņēmusi novada domes būvvaldes oficiālu apstiprinājumu šī projekta īstenošanai. Tas paredz esošo glīto un sakopto apstādījumu vietā veidot aktīvu, radošu un izzinošu vidi visiem mūsu skolas un pirmsskolas audzēkņu vecumposmiem, kurā pedagogi kopā ar izglītojamiem varēs darboties, izzināt, pētīt, skaitīt, muzicēt, sportot utt..
Labiekārtošanas projektu veiksmīgā sadarbībā ar skolu izstrādāja radošie profesionāļi no SIA “LABIE KOKI projekti”.  Īpašs paldies ainavu arhitektēm Zandai Knospiņai un Laumai Garkalnei, projektu nodaļas vadītājai, ainavu arhitektei Ilzei Locānei, un, protams, uzņēmuma vadītājam – dārzniekam Edgaram Neilandam par teicamo sadarbību!
Mūsu sākumskolas direktores Nensijas Priedītes svarīgs priekšnosacījums šī projekta izstrādē bija – veidot vides plānojumu ne tikai kā dārza arhitektūras pērli, bet arī radīt praktisku un radošu vidi izglītības procesa īstenošanai, kurā iespējams dažādot, pilnveidot mācību stundas un rotaļnodarbības. Lepojamies, ka vēl viens darbs atkal veikts un šobrīd esam ceļā, lai viss daļu pa daļai tiktu īstenots.
Jau šobrīd ir uzsākts process, lai šogad realizētu pirmo projekta posmu – apstādīt skolas teritoriju ar parastā skābarža dzīvžogu.
Par turpmāko Jūs noteikti informēsim!

Pēdējais atjaunošanas datums: 18/10/2017 09:35
atpakaļ