Pedagogi papildina zināšanas

24.10.2017 05:58

Kamēr mūsu skolēni atpūšas pelnītās rudens brīvdienās, pedagogi izmanto laiku, lai gūtu svaigas zināšanas un papildinātu esošās ar noderīgu informāciju:

Vakar, 23.oktobrī, Salas sākumskolā viesojās biedrības “Velki” pārstāve, psiholoģe Ilze Lielpētere, kas bija atvedusi sākumskolas pedagogiem vērtīgu zviedru psihologa Bū Hejlskova-Elvēna (Bo Hejlskov Elvén) vadītā semināra “Kā tikt galā ar problēmizraisošu uzvedību?” videolekciju. Visas dienas garumā iepazināmies ar dažādām metodēm, kuras strādā, un arīdzan ar tām, kuras nestrādā darbā ar bērniem, kuriem ir dažāda līmeņa uzvedības vai mācīšanās traucējumi. Papildinājām zināšanas ar ieteikumiem, kā komunicēt un kā reaģēt uz dažādām situācijām šo bērnu ikdienā, lai nenodarītu pāri viņiem vai paši sev.

Priecājamies un pateicamies biedrībai “Velki” par šo iespēju redzēt tik noderīgu semināra ierakstu, kā arī paldies vieslektorei par komentāriem un ieteikumiem mūsu darbam ikdienā.

Vieslekcijas prezentācija apskatāma visiem šeit. 

Piektdien, 27.oktobrī, turpināsim izglītošanos, kad pie mums atbrauks Sociālo Interešu Institūts ar pedagogu profesionālās pilnveides semināru “Mācīšanās procesa organizācija izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem”.

 

Pēdējais atjaunošanas datums: 24/10/2017 05:58
atpakaļ