2024. 08. 05. vārda dienas:

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Labdarības akcija 2017.

21.11.2017 08:08

Cien.Vecāki! Gads paskrējis vēja spārniem! Tuvojas Ziemassvētku gaidīšanas un labo darbu laiks, kad gribas kļūt labākiem, sirsnīgākiem, iecietīgākiem un saprotošākiem.

Iepriekšējo gadu Labdarības pasākumi un rezultāti pierādīja, ka kopā varam sniegt un dāvināt ļoti lielu sirds siltumu un atbalstu! Tāpēc arī šogad aicinām skolas un pirmsskolas audzēkņus un viņu ģimenes piedalīties mūsu labdarības akcijā “Priecīgi Ziemassvētki Slokas dzīvnieku patversmē”! 2018.gads ir Suņa gads, tāpēc šī gada tēma ir mājdzīvnieki! Mazie, četrkājainie cilvēka draugi, kuri palikuši bez pajumtes, ir vientuļi un pamesti un nespēj sev sagādāt to, kas cilvēka spēkos. Slokas dzīvnieku patversmes darbinieki ik dienas veic milzīgu darbu, sniedzot atbalstu un mīlestību šiem dzīvniekiem. Tāpēc aicinām Jūs šogad piedalīties šajā uzdevumā!

Kopā mums jāpaveic trīs darbiņi:

  • 8.decembrī plkst. 17:30-19.00 Sporta centra foajē organizēsim Ziemassvētku labdarības tirdziņu! Pasākuma laikā tirgotāji tiks aicināti ziedot kaut nelielu daļu no ietirgotajiem līdzekļiem profesionālās mājdzīvnieku barības “Josera” iegādei! Slokas patversme bieži rūpējas par novārgušu un apslimušu suņu, kaķu atkopšanu, veseļošanu, tādēļ pareizākā un atbilstošākā ir kvalitatīva un pārbaudīta barība. Speciālisti ieteica profesionālo barību “Josera” (visu veidu, gan suņiem, gan kaķiem). Arī tirgus apmeklētāji tiks aicināti piedalīties krājkasītes papildināšanā. Pēc pasākuma saskaitīsim ziedojuma summu un noskaidrosim, cik daudz barības varam iegādāties!

Tirdziņā atļauts tirgot jebko – gan ēdamu, gan neēdamu – par Ziemassvētku un mājdzīvnieku tēmu. Tirdziņam ir divi nosacījumi: 1. pārdodamajām precēm jābūt pašu gatavotām! 2. ēdamlietām OBLIGĀTI jābūt katrai atsevišķi iesaiņotām, lai tās neaizskartu neviens kārumnieka pirkstiņš! (t.sk. kūku, keksiņu, plātsmaižu, utt. gabaliņiem).  Pasākuma organizatori patur tiesības Jums aizrādīt vai lūgt preci iesaiņot turpat pasākuma vietā, ja tirgošanās vietā tiks konstatēti neatbilstoši apstākļi! Tirgošanās vietu pieteikt līdz 7.decembrim uz epastu aija.vanaga@babite.lv! Vietu skaits ierobežots! Ja Jums nav nepieciešams galds, bet ir pašiem savs neliels saliekamais postaments vai stends, statīvs, tad dariet to zināmu, – atradīsies vieta arī Jums!

  • No 1.līdz 8.decembrim aicinu uz skoliņu nogādāt patversmei nepieciešamas un noderīgas lietas dzīvnieku kopšanai un uzturēšanai. Tās ir: Dzīvnieku barība (Josera), kaķu tualetes smiltis, bļodiņas, pavadas, kakla siksnas, dzīvnieku guļvietas, pārvadājamie būri, lietotas vai jaunas segas, pledi, dvieļi, avīzes, nagu asināmie kaķiem, dzīvnieku rotaļlietas (te noteikti nederēs bērnu rotaļlietas), mājdzīvnieku “kārumi”, vitamīni, telpu uzkopšanas līdzekļi, salmi, siens, siltas būdas, materiāli būdu celtniecībai u.c. Ziedojamās mantas aicinām nogādāt uz skolotāju istabu! 
  • Bērniem īpašs uzdevums – pagatavot savas ģimenes īpašo, sirsnīgo Ziemassvētku apsveikumu Slokas patversmes darbiniekiem, suņiem un kaķiem! Apsveikuma kartiņas ievietosim speciālā pasta kastē, kas atradīsies skolā pie galvenās ieejas no 1. līdz 8.decembrim. Pastkasti vēlāk, kopā ar saziedotajām mantām un barību, nogādāsim uz Patversmi.

 PALDIES, PALDIES, un vēlreiz PALDIES Jums par atsaucību iepriekšējās Salas sākumskolas rīkotajās labdarības akcijās! Ticam, ka arī šogad mums kopā atkal izdosies sirsnīgi un silti svētki!

Vēlme palīdzēt rosina uz labiem darbiem, bet labi darbi dara šo pasauli skaistāku!

!P.S. Par visām aktivitātēm un rezultātiem Jūs tiksiet informēti mūsu skolas mājas lapā un Facebook! Kā arī – pasākuma korektu norisi uzraudzīs Salas sākumskolas Vecāku Padomes pārstāvji.

Ar cieņu,

Salas sākumskolas labo darbu rūķi

Pēdējais atjaunošanas datums: 21/11/2017 08:14
atpakaļ