Kopā palīdzam Slokas dzīvnieku patversmei!

11.12.2017 08:51

Tradicionāli ik gadu Decembrī Babītes novada pašvaldības Salas sākumskola rīko Labdarības mēnesi, ik gadu kopīgiem spēkiem sasniedzot kādu sirsnīgu mērķi. Šī gada labdarības akcijas mērķis bija sniegt atbalstu novadu apkalpojošajai Slokas dzīvnieku patversmei un iepriecināt tās četrkājainos iemītniekus un čaklos un pašaizliedzīgos darbiniekus.

Labdarības akcijā bija trīs uzdevumi: pirmais, bērni tika aicināti uzzīmēt apsveikumu patversmes dzīvniekiem un darbiniekiem; otrais – visi tika laipni lūgti ziedot siltas segas vai pledus, barību, rotaļlietas, suņu un kaķu aprūpes piederumus un citas noderīgas lietas patversmes darba nodrošināšanai; un trešais – labdarības akcijas noslēguma uzdevums – bija kopīgi rīkotais labdarības gadatirgus, kurā apmeklētāji un tirgotāji tika aicināti ziedot kaut nedaudz līdzekļu profesionālās barības Josera iegādei. Tirdziņš izvērtās tiešām jauks un tirgotāji – mūsu audzēkņi ar ģimenēm – bija izdomas bagāti, tirgojot dažādus interesantus rokdarbus, gardumus un aktīvi atsaucoties labdarības mērķim.

Sirsnīgi pateicamies visiem tirdziņa dalībniekiem un apmeklētājiem par saziedotajiem līdzekļiem, kā rezultātā uz patversmi tiks nogādāti 30 kilogrami specializētās barības, vairāki maisi pledu, kaķu un suņu kopšanas līdzekļu, saimniecības preču un dāvanu patversmes darbiniekiem!

Priecājamies par mūsu atsaucīgajiem audzēkņiem, jo pastkaste ar sirsnīgiem apsveikumiem ir teju pilna.

Un no visas sirds lepojamies ar mūsu skolas audzēkņu vecākiem, jo kārtējo reizi pierādām, ka, apvienojot mūsu labo gribu un atvērtās sirdis, mēs kopīgiem spēkiem sasniedzam cēlus mērķus! Paldies!

Lai silti un ģimeniski svētki Jūsmājās, zinot, ka Slokas patversmes iemītniekiem punči pilni un smaids ūsās 🙂

Pēdējais atjaunošanas datums: 11/12/2017 08:51
atpakaļ