Dienas nometne “ZIEMAS SAPNIS” Salas sākumskolā

08.01.2018 07:46

Teiksiet, kur mēs bijām pazudušu šajā brīvlaika nedēļā?
Tepat vien bijām un ļoti, ļoti aktīvi darbojāmies!
Ko darīt brīvlaikā? Nometnes ierasti norisinas vasarā, bet šī bija PIRMĀ ZIEMAS NOMETNE!
Salas sākumskolā šīs četras brīvlaika dienas norisinājās bērnu dienas nometne “Ziemas sapnis”, ko vadīja biedrība “Kompetences māksla” ar kuru sadarbība mums šogad jau ir izveidojusies ikdienā.
Bija ļoti,ļoti interesanti..prieks bērnu acīs, jauni draugi, emocijas, zināšanas, labi un patiesi pārdomāti un saturīgi pavadīts laiks kopā!
Kas tik nenotika – “Lego” robotikas nodarbības, stāsti par un ap eņģeļiem, sportiskas aktivitātes, zīmēšana ar hennu, “Sapņu ķērāja” veidošana, “Escape Room” noslēpumu atrisināšana – tika meklēti apslēptie dārgumi, garšas, maņas un intuīcijas attīstīšanas spēles, aktivitātes ārā – mūsu mežiņā,radošo vēlmju kolāžas veidošana, ziemas pasaku un teiku stāstīšana, bērnu meditācija..un vēl un vēl un vēl…Nometne noslēdzās ar “Capoeiras” nodarbību un DISKOTĒKU ar īstām spoguļu bumbām…uh, garlaicīgi nebija ne minūti..Nometnes dalībnieki un mēs visi domāju vēl ilgi dzīvos šo četru dienu sajūtās..
Liels, liels paldies brīnišķīgajai komandai, kas visu to vadīja – Signei, Kristai, Dainim un arī Kristapam. Būsim draugi arī turpmāk!!!

Vairāk bilžu varat atrast galerijā.

#brivlaiks #ziemasnometne #ziemassapnis #kompetencesmaksla#skolenubrivlaiks #salasskola #lego #sapnukerajs #escaperoom#copoeira #diskoteka

 

Pēdējais atjaunošanas datums: 08/01/2018 08:00
atpakaļ