2024. 26. 04. vārda dienas:

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Valentīndienas ballīte sākumskolas skolēniem

14.02.2018 10:49
14. februāris, diena, kad visā pasaulē cilvēki ieraugot sirsniņas sāk smaidīt un priecāties, jo Valentīndiena ir ne tikai visu mīlētāju diena, bet arī draugu diena, kad gan pieaugušie, gan bērni sūta viens otram apsveikuma kartiņas, dāvina sirdis un puķes.
Skolēni Salas sākumskolā aktīvi piedalījās Valentīndienas ballītē, kuru palīdzēja organizēt 5. klases skolēni izdevās!  No paša sākuma ar prezentāciju “Kas ir Valentīndiena?” uzstājās Markuss Margēvičs no 5. klases.
Divas klases sagatavoja Popielas uznācienu – 3. un 4. klase kopā uzstājās ar dziesmu Musiq – Atbalss un 5. un 6. klases puiši uzjautrinājās pie dziesmas Crazy Frog – Axel F.
Tālāk turpinājās dažādi uzdevumi – katrai klasei bija jāvienojas un jāturpina teikums “Mīlestība ir…” Sarakstot uz plakāta jaukus teikumus turpinājām ballēties. Puiši teica tik jaukus komplimentus meitenēm, ka dažas bija nosarkušas, jo ikdienā puiši aizmirst, ka var būt džentlmenis ikdienā.
Mēmais šovs radīja tik lielu ažiotāžu, ka skolēni negribēja apstāties. Bet turpinot pildīt uzdevumus, skolēni no mazām sirsniņām veidoja smaidiņu Emodji un priecājās cik jauki tas izskatās.
Beigās bija spēle ar krēsliem, dejas Limbo un pašās beigās meitenes un puiši pa apli rādīja kustības, pārējie atdarināja un līdz ar to sanāca arī maza diskotēka.
Vairāk bilžu skatīt galerijā.
Pēdējais atjaunošanas datums: 26/02/2018 10:57
atpakaļ