2024. 26. 04. vārda dienas:

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

1. diena vasaras nometnē Salas sākumskolā

27.07.2018 11:10

Pēc ilgāka pārtraukuma Salas sākumskola, piesaistot ES projekta līdzekļus, organizē saviem skolēniem dienas nometni “Mazais prātnieks”.
Pirmā dien. Dalībnieki ierodas nedaudz kautrīgi, samiegojušies, nav tomēr pieraduši brīvlaikā tik agri celties. Rīta cēlienā tika spēlētas iepazīšanās spēles. Protams nopietni jāiepazīstas ar nometnes noteikumiem un visi kopā apņemamies tos arī pildīt. Mēģinām kopīgi saprast, kas tad īsti ir mazais prātnieks un ko viņš varētu darīt!
Draudzības tilts – degsme visiem… punktu darbam bija grūti pielikt. Mūsu starpā aug lieliski tiltu konstruktori.
Šajā karstajā laikā neiztikām bez aktivitātēm ārā, kur stafete ar ūdeni beidzās ar ūdens šļakatu kaujām pilnīgi visiem. Laime bija pilnīga.
Dienas noslēgumā, domājām nometnes saukli, kuru īstenojām uz vienojošiem T-krekliņiem. Kā arī konstruējām garāko torni. Šajā noslēguma darbā ļoti labi varēja redzēt grupas neatlaidību, ticību sev, ka viss ir iespējams, emocijas sita augstu vilni. Grupa, kas bija izvirzījusies vadībā, pēdējā minūtē zaudēja savas līdera pozīcijas un vinnēja otrā grupa.

Prieks bērnos bija neviltots! Šīs emocijas liecina, ka diena bija izdevusies, un kā teica viens no jauniešiem, kurš no rīta bija skeptiski noskaņots: “Šodien patiesībā man patika viss….”. 

 

 

 

 

 

 

Vairāk bilžu skatīt galerijā.

Pēdējais atjaunošanas datums: 13/08/2018 11:59
atpakaļ