2024. 16. 04. vārda dienas:

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

4. diena vasaras nometnē

01.08.2018 11:38

Joprojām mums iet karsti – gan laika apstākļu ziņā, gan emociju!
Šodien devāmies pārgājienā uz Cenu tīreļa laipu. kur iepazīsim purva daudzveidību, vērosim kūdras ieguves procesu un iespējām, satiksim noteikti arī kādu dzīvo radību. Gala rezultātā nogājām 6km, iepazinām kādas izskatās lācenes, brūklenes, zilenes un dzērvenes, satikām dažas ķirzakas, uzkāpām divos skata torņos, vērojām plašos kūdras laukus un, protams, piknikojot baudījām dabas radītās skaņas.

Atgriežoties visiem neliels nogurums, bet diena turpinās. Turpinām ar nelielu sacensību spriedzi, sadaloties komandās, būvējam no glāzītēm torni. Gāja jautri! Uzvarētājus noskaidrojām. Visas nometnes garumā, dažādos sacensību uzdevumos bija iespēja nopelnīt balviņas – veselīgos riekstu našķus. Priecē, ka bērniem tie ļoti garšo un vēl vairāk priecē, tas, ka uzvarētāji vienmēr pacienā visus bērnus. Mēs esam komanda! Zaudētājs spēj paspiest roku uzvarētājam un apsveikt ar uzvaru, tas ir ļoti labs rādītājs par savstarpējo pozitīvo vienaudžu saskarsmi.
Dienas noslēgumā, gatavojam no pārtikas produktiem sāls mīklu un veidojam no purvā salasītiem dabas materiāliem nospiedumus. Diena noslēgusies!

Vairāk bilžu skatīt galerijā.

Pēdējais atjaunošanas datums: 13/08/2018 12:01
atpakaļ