2024. 25. 04. vārda dienas:

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Pepija aicina…

12.12.2019 07:41
Novembra beigās saņēmām ielūgumu no mūsu draugiem – Vaivaru pamatskolas, kurā tikām aicināti piedalīties integratīvā ikgadējā fizisko aktivitāšu pasākumā „Pepija ceļā uz Ziemassvētkiem pa Baltā spieķa taku”. Vakar, 11.decembrī skolēnu delegācija skolotāju Gintas Senfeldes un Daces Viļumsones pavadībā devās ciemos.
 
Caur dažādām, aizraujošām fiziskām un radošām aktivitātēm pasākums veicināja integratīvas/iekļaujošas sabiedrības veidošanos, audzināja skolēnos līdzcietību un izpratni par cilvēkiem ar attīstības traucējumiem, kā arī nostiprināja pārliecību par veselīga dzīves veida nozīmi.
Būtiski, ka pasākuma organizatori bija ne tikai Vaivaru pamatskolas pedagogi, bet arī 4.- 8.klases skolēni, kuri paši arī aktīvi vadīja nodarbības un palīdzēja ciemiņiem orientēties uzdevumos un telpās.
Saldas balvas un diploms noslēgumā un citi pat atzinās, ka pavēries plašāks skats uz dzīvi. Ikdienas ritumā mēs nenovērtējam pašsaprotamo, kas mums apkārt, kamēr neieraugām, kā mainās dzīve, ja kaut kas no tā tiek liegts.
Paldies Vaivaru pamatskolai par radošo un aizraujošo pasākumu, kā arī par to, ka aizņemtajā pirmssvētku laikā lika mums apstāties un aizdomāties par vērtībām, savstarpēju cieņu un draudzību…
Pēdējais atjaunošanas datums: 12/12/2019 07:41
atpakaļ