6.klase atvadās no Salas sākumskolas

29.05.2020 17:49

Neparasts, bet neaizmirstams šodien bija mūsu 6.klases audzēkņu sākumskolas izglītības dokumenta saņemšanas brīdis. No Salas sākumskolas cieši savītās un siltās “ligzdas” izlidoja četri putniņi – Estere, Kristaps, Skārleta un Edijs. Stipri, drosmīgi un gudri, entuziasma bagāti un lieliem mērķiem bruņojušies – nu gatavi kāpt vienu lielu pakāpienu augstāk un lidot tālu…

Iecerētais nelielais pasākums pavisam neplānoti pārtapa sirsnīgās un emocionālās atvadās no Salas sākumskolas vides, klasēm, gaiteņiem un atmosfēras. Audzēkņi izstaigāja visas mācību klases, kur viņus sagaidīja kāds pārsteigums – katrā telpā viņiem sveicienus gan video un foto, gan materiālā veidā bija atstājuši to mācību priekšmetu skolotāji, ar kuriem šajās klasēs ik dienas tika pavadīts kopīgs saturīgs, interesants un izzinošs laiks.

Par jautru un simbolisku pieturu izvērtās medmāsas apmeklējums – kur nereti skolas laikā tika meklēts patvērums, ja bija gadījies kāds “aikāsāp”.

Pēc čaklas roku mazgāšanas un dezinfekcijas vēl pēdējo reizi katrs tika nosvērts un nomērīts, jaunieši saņēma veselības kartes – un kā salds punkts visam – ēdamzālē katru gaidīja gardas tortes gabaliņš noslēgumā!

Paldies par šo kopā pavadīto laiku! Mīļie 6.tie! Lai akmens stiprums Jūsu apņēmībai, vēja spārni labajām domām un idejām, un lai bezizmēra plašums Jūsu zinātkārei un apgūtajām zināšanām!

Mēs jūs nekad neaizmirsīsim!

Jūsu Salas sākumskola

Pēdējais atjaunošanas datums: 29/05/2020 17:49
atpakaļ