Vasarā ieskrienot…

29.05.2020 15:21

Laba diena visiem – Salas sākumskolas jaunieši, vecāki, pedagogi!

 

Šodien noslēdzas mūsu mācību gads!

Ierastajā kārtībā mēs šorīt tiktos Salas sākumskolas aktu zālē, lai VISI KOPĀ atcerētos spilgtākos šī mācību gada momentus, jauniešu sasniegumus un ārpus mācībām sasniegtos mērķus. Skolas aktu zālē, kā vienmēr šajā dienā, valdītu neliela kņada….jo tūlīt, tūlīt visi ieskriesim vasarā….

Šodien tas viss ir savādāk nekā ierasti, tāpat kā pēdējie 2,5 mēneši, kurus mēs visi – vecāki, jaunieši, skolotāji un darbinieki veidojām un sadarbojāmies daudz savādāk. Šo jauno sadzīvi mēs pieņēmām ātri un kopumā secinot mūsu skolā – veiksmīgi un kvalitatīvi. Dzīvojām šajā režīmā daudz ciešāk sadarbojoties, daudz vairāk sarunājoties un rodot arī dažāda veida nestandarta risinājumus…kādam tas notika viegli un bez īpašiem sarežģījumiem, kādam vajadzēja vairāk laika, lai veidotu šo jauno sadzīves un sadarbības modeli…bet visi to esam piedzīvojuši!

Kopumā noteikti skatoties uz šo laiku, vēlos teikt, ka mēs visi esam ieguvēji – kāds vairāk, kāds mazāk, bet pavisam noteikti VISI IEGUVĒJI… daudzas ģimenes veidoja citus ikdienas sadzīves modeļus, savienojot jauno ikdienas ritmu ar bērna mācību laiku un savām darba gaitām… visi veidojām dziļākas, ciešākas attiecības arī ar saviem bērniem, vairāk veltījām sarunām, ikdienišķām, praktiskām lietām, kam ne visiem pirms tam pietika laika… Tāpat arī mūsu skolas kolektīvā, esam iepazinuši viens otru dziļāk, ciešāk, savādāk (un jāatzīst ar ļoti lielu pozitīvu zīmi)…arī mūsu jauniešus daudz savādāk un daudz dziļāk, nekā tas varbūt būtu bijis ierastajos apstākļos.

Tāds nu šoreiz, ļoti neplānoti, bet bija mūsu mācību gada noslēgums, kas domāju paliks mums visiem atmiņā savādāk un īpašāk!

 

Šoreiz – šī mācību gada noslēgumā, kā nekad agrāk, vēlos visiem teikt LIELU PALDIES par šo KOPĀ ieguldīto laiku, darbu mūsu jauniešu izaugsmē – pašiem jauniešiem, Jums vecāki un manai komandai – skolotājiem/darbiniekiem!

 

Laime ir laiks.

Piepildīts laiks.

Laime ir skaņām, krāsām un smaržām piepildīts laiks.

                                                                                              /Imants Ziedonis/

 

Novēlu visiem krāsainu, piedzīvojumiem piepildītu, saulainu un brīnišķīgu vasaras atpūtu, lai mēs septembrī atkal būtu saules enerģijas uzlādēti jaunu kopīgu mērķu sasniegšanai!

 

Uz tikšanos jau septembrī!

 

Ar cieņu un sirsnībā – Nensija Priedīte

Salas sākumskolas direktore

Pēdējais atjaunošanas datums: 29/05/2020 15:21
atpakaļ