Zinību diena 2020

11.09.2020 10:15

Siltā un saulainā 1.septembra Zinību dienā Babītes novada pašvaldības Salas sākumskolā 2020./21. mācību gadu uzsāka 51 skolēns un 53 pirmsskolas izglītības grupu audzēknis. Īpaši priecājamies par kuplo 1.klases audzēkņu skaitu – 15.

Salas sākumskolas radošā pedagogu komanda šogad papildināta ar jauniem, daudzsološiem pedagogiem – 1.klases audzinātāja un sākumskolas skolotāja Zane Lase, 4.klases audzinātāja un sākumskolas skolotāja Zaiga Žuka, angļu valodas skolotāja Lisa Maria Baris, matemātikas skolotāja 5.-6.klasei – Irina Mičiūniene un Janīna Baltbārzde – krievu valodas skolotāja.

Pirmā mācību gada nedēļa tika veltīta adaptācijai un iepazīšanās priekam, tāpat – noklausītas drošas rīcības un kārtības noteikumu instruktāžas, praktiskās nodarbībās apgūti nozīmīgi higiēnas noteikumi, pareiza roku mazgāšana un dezinfekcija, personīgo mantu uzturēšana kārtībā. Devāmies arī pirmajā ārpusskolas piedzīvojumā – sportiskā un aizraujošā Spuņciema izziņas pārgājienā – orientēšanās pasākumā. Tie, kas pirmo reizi iepazina Spuņciemu, varēja apgūt nozīmīgus objektus un vietas, kuras skolēni izmanto kā atpūtas, tā mācību procesā, bet tie, kas Spuņciemu jau pazīst, lietderīgi atsvaidzināja zināšanas un papildināja tās padziļināti.

Nosakot Covid vīrusa izplatības ierobežošanas noteikumus Salas sākumskolā, protams, radīti ierobežojumi ierastajiem ikdienas apstākļiem saskarsmē un komunikācijā, tāpēc vēlamies pateikties visiem mūsu audzēkņu vecākiem par sapratni un atbalstu, kopīgiem spēkiem pārvarot šo periodu!

Lai visiem veiksmīgs un panākumiem bagāts jaunais mācību gads!

 

Salas sākumskolas pedagogu kolektīvs

 

Informāciju sagatavoja A.Vanaga

Salas sākumskolas direktores vietniece audzināšanas jomā

Pēdējais atjaunošanas datums: 11/09/2020 10:15
atpakaļ