2024. 16. 04. vārda dienas:

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Projekta e-TAP pilotēšana

26.01.2021 08:13
Informējam, ka Salas sākumskolas 1.-4.klases audzinātāji ir pieteikušies Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pedagoģijas zinātniskajā institūta īstenotā pētījuma “Digitālas mācību programmas piemērotības un īstenojamības izpēte skolēnu tikumiskajai audzināšanai Latvijas izglītības iestādēs (no 5 līdz 15 gadu vecumam)” jeb e-TAP aprobēšanā.
Programmas e-TAP aprobācija notiks no 2021.g februārim līdz aprīlim. Skolotāji aprobācijas procesā īstenos vienu vai vairākas tikumiskās audzināšanas tēmas savā klasē (audzināšanas stundā vai mācību priekšmeta stundā) un sniegs atgriezenisko saiti (izvērtējuma anketa, programmas “kļūdu labojums” utml.) katrs savam programmas aprobācijas mentoram, kurš savukārt visā aprobēšanas procesa laikā sniegs personalizētu atbalstu skolotājam.
Projekta aprobēšanas noslēgumā visa iegūtā informācija, secinājumi un ieteikumi no pilotskolu pārstāvjiem tiks apkopota, analizēta un projekta gala ziņojums papildināts, kā arī īsi pirms nākamā mācību gada sākuma publicēta un nodota skolām aktīvai izmantošanai. Līdz nākamajam mācību gadam Salas sākumskola saņems arī projekta vadītāja Dr. Manuela Fernandeza 2-3 stundu bezmaksas tiešsaistes semināru skolotājiem par tikumisko audzināšanu skolā.
Priecājamies par iespēju piedalīties šīs nozīmīgās projekta programmas ieviešanā!
Pēdējais atjaunošanas datums: 26/01/2021 08:13
atpakaļ