2024. 26. 04. vārda dienas:

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Latvijas skolu Ziemas festivāls 2021

12.03.2021 15:04
Šodien tika īpaši sumināti mūsu skolas audzēkņi – Latvijas skolu Ziemas festivāla 2021 medaļnieki!
Salas sākumskolas skolēni tika aicināti piedalīties Latvijas skolu Ziemas festivālā, kur bija jākrāj un virtuāli jāreģistrē noskrietie, noslēpotie, nostaigātie utt. kilometri! Divās nedēļās Salas sākumskolas dalībnieki kopumā sakrāja 507 kilometrus!
Lepojamies ar mūsu audzēkņiem: Vislabākos rezultātus sasniedza Rihards (3.klase, 137,11 km), Krista (4.klase, 100,08) un Jēkabs (2.klase, 84,58 km). Atzinību izsakām arī Lenartam, (4.klase), Santai (1.klase), Līvai (1.klase), Madarai (4.klase), Jānim (5.klase) un Alisei (4.klase). Visi laureāti saņēma sportiskas un saldas balvas, un diplomus. Apsveicam!
Interesanti, ka Festivāls notika vienā vecuma grupā – tātad spēkiem vienā kategorijā mērojās kā 1., tā 12.klases audzēkņi. Tāpēc tas lielākoties bija izaicinājums dalībniekiem katram sev, nevis tikai sacensības.
Savā ziņā Festivāls bija arī tehnoloģisks izaicinājums – visas aktivitātes bija jāreģistrē īpašā aplikācijā, tā jāsinhronizē ar programmu. Tas sagādāja ne mazums rūpju un jaunu prasmju apguves, bet rezultātā – tas izdevās!
Dalībnieki ļoti mērķtiecīgi plānoja laiku, lai paralēli mācībām varētu veikt fiziskās aktivitātes, apņēmīgi krājot kilometrus. Jaunāko klašu bērniem bija nepieciešams tiešs vecāku atbalsts, tāpēc izsakām sirsnīgu paldies jums, Vecāki, par par lielo atbalstu! Mērķis, gribasspēks, pašdisciplīna, svaigais gaiss, kustība, pozitīvās emocijas, un, protams, stiprais vecāku atbalsts ir dalībnieku veiksmes atslēgas!
Salas sākumskola izsaka pateicību arī sporta skolotājai Gintai Šenfeldei par festivāla koordinēšanu Salas sākumskolā un sirsnīgu dalībnieku atbalstīšanu, uzmundrināšanu un palīdzību gan tehniskos, gan organizatoriskos jautājumos!
Pēdējais atjaunošanas datums: 12/03/2021 15:04
atpakaļ