2024. 27. 04. vārda dienas:

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Sporto visi!

29.05.2022 07:02
Emocijām un pilnīgi jaunas pieredzes bagāta sestdiena 28.05. bija 2.klases meitenēm, piedaloties “Mini handbola festivālā Spuņciemā 2022”.
Festivālā piedalījās kopumā 40 komandas no visas Latvijas, pārsvarā sporta skolas, dalībnieki ~300. Lai arī mūsu meitenēm līdz festivālam bija laiks sagatavoties/trenēties tikai maija (vienu!!!) mēnesi, meitenenes drosmīgi pieņēma izaicinājumu, cītīgi strādāja/trenējās un piedalījās handbola festivālā ar sniegumu, kas līdzvērtīgs sporta skolu audzēknēm. Mūsu meitenes tika nodēvētas arī kā festivāla vissmaidīgākā komanda!
2.klases komanda: Līva Anspoka, Evelīna Būmane, Grēta Jansone (izcils vārtsargs!), Katrīne Krūze, Alise Zimaiša, Agnese Zvingule – mēs ļoti lepojamies ar jums!
Paldies sporta skolotājai Gintai, klases audzinātājai Zanei, vecākiem par atbalstu un atsaucību un klases biedriem par palīdzību treniņos! ❤️
Savukārt svētdien, 29.maijā, Salas sākumskolas komanda piedalījās bērnu skrējienā “Mārupe 2022” bērnu un jauniešu svētkos “Ar vasaru saujā 2022”. Visi godam veica savas distances un saņēma gardas pārsteiguma balviņas. Bet Madara Liepiņa sava vecuma meiteņu grupā izcīnija augsto 2.vietu un medaļu! Madara pārliecinoši garāko distances daļu bija līdere, un tikai pēdējos 50m piekāpās sāncensei. Tāds ir sports!🏃
Komanda: pirmsskolas “Kāpēču” grupiņas puiši Markuss Čulkstens un Orests Šenfelds. 1.klase – Elza Gļauda, Madara Liepiņa. 2.klase – Grēta Jansone. 3.klase – Gustavs Liepiņš. Liels paldies vecākiem!
Sk.Ginta
Pēdējais atjaunošanas datums: 02/06/2022 07:25
atpakaļ