Projektu nedēļa

30.05.2022 07:00
No 23. līdz 30.maijam Salas sākumskolēni čakli darbojās pie saviem projektiem par tēmu “Spēles”; nedēļas gaitā visi devās uz Meža dienām un piedalījās muzikālajā loto; daži mācījās burvju trikus, citi svinēja dzimšanas dienu; citi skatījās kino – citi hokeju, daži zāģēja, bet citi devās piknikā un cepa desas, citi čakli sportoja, piedalījās sacensībās, bet daži saņēma medaļas. Visi centīgi strādāja un pelnīti svinēja!
Tas nu gan ir skaidrs, ka VISI LIELISKI UN JĒGPILNI PAVADĪJA LAIKU!
Projekta nedēļā sagatavoto spēļu prezentēšana un spēlēšana notika 30.maijā: individuāli, pāros vai grupās sagatavotās spēles un to noteikumi tika visiem izskaidroti, demonstrēti un Lielā spēlēšanās varēja sākties! Jāsaka, ka uz pusdienām šodien spēlmaņi bija grūti dabūjami, jo visu gribējās izmēģināt, paspēlēt un – uzvarēt!
Lielāko atsaucību izpelnījās 2.klases orientēšanās spēle ar QR kodiem, 4.klases Logo-memo atmiņas spēle ar humora elementiem (smieklīgām brillēm), 5.klases zināšanu cirks, 6.klases Kahoot par Salas sākumskolu, 3.klases stratēģiskās spēles un 1.klases “desas”.
Spēles lieliski noderēs arī turpmāk – skolēnu brīvbrīžos un pagarinātajā grupā!
Pēdējais atjaunošanas datums: 02/06/2022 07:00
atpakaļ