2024. 26. 04. vārda dienas:

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Rūķu koncerts 2022

20.12.2022 09:01
“Skolā klīst runas, ka rūķi neeksistējot. Skolēni ir likuši galdā neapstrīdamus pierādījumus, argumentējuši pilnos teikumos, skaidrojuši viens otram. Izrādās, ka tie, kas gādā tos pārsteigumus zeķēs, zem spilvena un pagalmos.. ir tēti un mammas. Pēc garām sarunām un diskusijām nonācām pie secinājuma, ka mammas un tēti jau arī tie visīstākie rūķi. Un kāpēc gan par tādiem nekļūt arī pašiem skolēniem?
Esam čakli strādājuši šo pirmo semestri un rūķu cepuri (sveci) zem pūra nedrīkstot turēt! Tāpēc… lieli un mazi rūķi ir salikuši spēkus kopā un sagatavojuši priekšnesumu mūsu iestādes pašiem mazākajiem rūķiem.
Pasākums notiks skolas zālē otrdien, 20.decembrī plkst. 9:00. Skolas rūķi prezentē – pirmsskolas rūķi skatītājos.
Kad gaidāms?
* 5.klase teātra mākslas ietvaros rādīs nelielu izrādi par Eglīti, tādejādi nostiprinot uzstāšanās kultūru. Skolēniem jāatceras par maskām un attiecīgu apģērbu savam tēlam.
* Publiskās runas pulciņš pievienojas ar dzejoļu rindām (katram ir iedots uz mājām mācīties). Jāsagādā kāda rūķu cepure un svētku tērps.
* Būs daži pavisam drosmīgi, kuri spēlēs kādu instrumentu.
* 4.klases muzikālā apvienība “Seši mazi piņģeroti” arī prezentēs savu muzikālo priekšnesumu.
* Arī ansamblis dziedās.
* Pārējie rūķi, kuri nepiedalās priekšnesumos uz skatuves , ar rūķu cepurēm galvā piedalās priekšnesumā, aplaudējot zālē un atbalsot skolas biedrus ar ovācijām!
Šis pasākums ir paredzēts, lai bērnos un jauniešos aktualizētu uzstāšanās, ģērbšanās un uzvedības kultūru. Lai būtu droša vide, kur nebaidīties kļūdīties, rast drosmi un gūt pārliecību par saviem spēkiem un varēšanu. Mācīties priecāties par citu padarīto, ieguldīto un sasniegto.
Pasākuma galvenais sasniedzamais rezultāts – gūt prieku sev un citiem!”
Pēdējais atjaunošanas datums: 09/01/2023 09:04
atpakaļ