Sporto visa klase

03.04.2023 11:15
Šajā mācību gadā Salas sākumskolas 2. un 3.klase piedalās LOK projektā “Sporto visa klase”. Projekts paredz, ka dalības klasēm nedēļā esošām trīs sporta stundām papildus ir vēl divas sporta stundas, tādejādi katram dalībniekam dodot iespēju sasniegt optimālo fizisko aktivitāšu apjomu ik dienu, kā arī motivējot regulārām sporta nodarbībām.
Sākot ar 3.klasi, projekts paredz arī kausa izcīņu katrā klašu grupā, ar mērķi iegūt objektīvus datus un novērtēt projektā “Sporto visa klase” iesaistīto dalībnieku praktiskās iemaņas dažādās sporta aktivitātēs. 3.klasēm tiek vērtēti rezultāti 3 kategorijās – stafetes, VFS vingrinājumi un Labais darbs.
Mūsu 3.klases Labais darbs kopā ar klases audzinātāju Anitu – atbalsts Salas bibliotēkai, kur skolēni palīdzēja pārnest daļu no grāmatām uz jaunajām bibliotēkas telpām.
Stafetēs un VFS vingrinājumos mūsu 3.klase sacentās 30.martā “Sporto visa klase” 4. grupas sacensībās Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā.
Kopvērtējumā 5.vieta, kas ir pieņemami pirmajai pieredzei un dalības gadam. Lielākais prieks un guvums – klases saliedētība, savstarpēja cieņa un atbalsts un, protams, sportot prieks!
Paldies sk.Gintai par aktīvu projekta vadību Salas sākumskolā!
Pēdējais atjaunošanas datums: 28/04/2023 11:18
atpakaļ