2024. 04. 05. vārda dienas:

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Gada pedagogs 2023

06.10.2023 14:39

Šodien, 6. oktobrī, Mārupes Kultūras namā norisinājās Gada balvas izglītībā pasniegšanas ceremonija “Gada pedagogs 2023”, apbalvojot Mārupes novada pašvaldības iestāžu pedagogus, kuru darbu augstu novērtējuši kolēģi un skolēni.

Mēs īpaši lepojamies un sveicam mūsu matemātikas skolotāju Nenonu Kalēju, kura ieguva nomināciju “Par mūža ieguldījumu izglītībā”.

Skolotājas Nenonas Kalējas darba pieredze skolā ir vairāk nekā 45 gadi, taču mūsu skolā uzsākts trešais kopīgais mācību gads. Skolotāju var raksturot vienā vārdā – Cieņa. Ikviens, liels un mazs, no skolotājas var gūt sev unikālu dzīves un zināšanas pieredzi. Skolotāja olimpiādēm ir sagatavojusi daudz skolēnu, tai skaitā mūsu skolas izglītojamos, kuri guvuši godalgotas vietas. Matemātika ir skolotājas mīļākais priekšmets. Skolotāja Nenona bezbailīgi iesaistās jaunos piedzīvojumos un izaicinājumos. Nebaidās mācību procesā pielietot inovatīvas metodes, neaizmirstot, ka matemātikā ir savi principi, ko apgūstot un iegaumējot, jebkurš izglītojamais varēs sasniegt panākumus. Galvenais, ko skolotāja ar savu darbu vēlas panākt, lai skolēni izprot matemātikas būtību un daudzveidību.

Bet tik pat lepni esam arī par mūsu kolēģēm Agritu Zvinguli un Baibu Zadraku.

Agrita Zvingule ieguva nomināciju “Gada pedagogs pirmsskolas izglītības programmā”.

Skolotāja Agrita mūsu skolā ir aizvadījusi vairāk nekā 25 gadus. Izaudzināti un uz skolu aizvadīti daudzi mazie “ķipari”. No visas sirds skolotāja ikdienā darbojas ar zinātkāriem audzēkņiem, atbild uz vairākiem “Kāpēc”. Sniedz labāko, lai bagātinātu ikviena bērna zināšanas un  prasmes. Ar savu bagātīgo darba pieredzi dalās arī ar kolēģiem un piedalās svētku organizēšanā. Agrita nebaidās no jauniem izaicinājumiem, izmēģina darba procesā dažādas metodes un jauninājumus, ir apguvusi arī Montesori  pedagoģijas pamatlikumus, ko īsteno, plānojot un vadot izglītības procesu pirmsskolā.

Baiba Zadraka ieguva nomināciju “Gada pedagogs sākumskolas izglītības programmā”.

Skolotāja Baiba mūsu sākumskolā strādā jau sešus gadus un savā profesionālajā izaugsmē no pirmsskolas skolotājas ir kļuvusi par vienu no iestādes administrācijas komandas pamata cilvēkiem. Patlaban ne tikai pati plāno un vada savu mācību priekšmetu zinību procesu klasē, sniedzot zināšanas un prasmes sākumskolas posmā, bet arī plānojot, organizējot un vadot visas iestādes, t.sk. pirmsskolas grupu pedagogu darbu izglītības jomā. Baiba ir prasīga gan pret sevi, gan citiem, līdz ar to gan kolektīvā, gan arī darbā ar izglītojamiem strādā tā, lai maksimāli kvalitatīvi tiktu sasniegti iepriekš ļoti precīzi nospraustie mērķi.  Sportiskais dzīvesveids skolotājai sniedz iedvesmu un spēku ikdienas darbam.

 

    

Pēdējais atjaunošanas datums: 06/10/2023 14:40
atpakaļ