2024. 04. 05. vārda dienas:

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Pirmsskolas izglītības grupas ❯

Futurimo Rīga

01.12.2023 14:23

Lieliska vieta, kur jēgpilni un arī jautri pavadīt laiku un iepazīt zinātni, ir Futurimo Rīga, to par labu vērtēja visi skolēni no 1-6.klasei.

Futurimo Rīga ir Rīgas Tehniskās universitātes zinātkāres centrs, kurā lielie un mazie apmeklētāji var uzzināt, kā darbojas pasaule, kādi ir dabaszinātņu likumi un kā inženierzinātnes un tehnoloģijas jau tagad un nākotnē uzlabos cilvēku dzīvi. var iepazīt dabaszinātnes, interaktīvi darbojoties un izmēģinot dažādus aizraujošus eksponātus. Tie ir par nākotnes pilsētas tehnoloģijām, inženierzinātnēm un palīdz iepazīt fizikas likumus. Tika izmēģināti visi eksponāti un beigu beigās ķīmijas eksperimentā uztaisīta arī sava vannas bumba.

Novembra mēneša ieskaņās bija aplūkojama izstāde «Latviešu karavīra ceļš pagājušajā gadsimtā», ļaujot jauniešiem ielūkoties karavīru ikdienā no strēlnieku gaitām līdz pagājušā gadsimta deviņdesmitajiem gadiem, kā arī pašiem iejusties karavīru ādā, piemērot ekipējumu un sazinoties pa lauka telefonu.

Ekskursija notika ar Valsts izglītības satura centra īstenotā projekta Nr.8.3.2.2/16/I/001 “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” finansējumu.

Pēdējais atjaunošanas datums: 01/12/2023 14:26
atpakaļ