Otrā klase Ziemassvētki

02.01.2024 14:34

Arī mūsu otrā klase svētkus gaidīja un cītīgi gatavojās Ziemassvētku/Liecības dienas pasākumam visa mēneša garumā, piedzīvojot lielus un mazus brīnumus ik dienas.
Tika izveidots īpašais Adventes kalendārs, kuru gatavoja paši bērni, izdomājot un izveidojot kādu pārsteiguma brīdi visai klasei, kuru varētu ievietot nelielā kartona kastītē.
Ik diena visa mēneša garumā, apgūstot pamatprasmes mācību priekšmetos, bija savādāka – kādā no tām bērni nāca ietērpušies kādas konkrētas krāsas apģērbā, kāda no dienām bija Labo vārdu diena, došanās mežā, apskāvienu vai vēstulīšu diena utt.
Paši bērni veidoja arī svētku rotājumus gan klasei, gan arī skaistajai Ziemassvētku eglītei, cepa piparkūkas, pīrādziņus un gatavoja gardas konfektes ar kurām cienāja savus vecākus Ziemassvētku pasākumā.
Ziemassvētku pasākums bija kas īpašs, bērni rādīja ļoti skaistu un sirsnīgu teātra izrādi pēc M. Stārastes “Ziemas pasaka” motīviem.
Izcils un gandarījuma piepildīts mēnesis!
Kāds pārsteigums ģimenēm tika sūtīts arī ar pasta starpniecību…
Paldies klases audzinātājai Baibai Zadrakai, kas ir ne tikai izcila režisore, kā izrādās, bet bērniem spēj arī uzburt ļoti īpašus ikdienas brīžus.

Pēdējais atjaunošanas datums: 02/01/2024 14:34
atpakaļ